El més menuts ja han començat a donar les primeres pases en la natació a l’escola de formació del Club Natació Benicarló.

Una temporada nova que comença amb molta il·lusió, en les instal·lacions del port de Benicarló, la seua nova ubicació, que ja va estrenar les primeres classes de natació per a xiquets menuts la darrera primavera i estiu.

Ja fa un grapat d’anys que el club manté activa aquesta secció d’aprenentatge bàsic dels fonaments de la natació, en la qual enguany hi ha inscrits al voltant de 150 xiquets i xiquetes, la qual cosa suposa una quantitat rècord des dels seus orígens.

Les expertes monitores del club, Isabel Muñoz i Merche Senar, amb el reforç d’un nou monitor, Dani Sorlí, hauran de treballar de valent per ensenyar a nadar a la que és la veritable pedrera de nedadors futurs del Club Natació Benicarló.

Acostumar-los des de menuts a l’aigua, facilita el perfeccionament de la tècnica esportiva i dóna als pares la seguretat necessària de que els xiquets ja es defensen, mínimament, a la piscina.

Els monitors del club distribueixen als xiquets en els diferents grups, segons nivells i disponibilitats horàries. Hi ha grupets de xiquets entre els 3-6 anys però també hi ha cursets per a bebès de 6 fins a 36 mesos d’edat.