NOM DEL CLUB:

CLUB NATACIÓN CASTALIA CASTELLÓN COSTA AZAHAR.

ANY DE FUNDACIÓ:

1991.

PRESIDENT:

FRANCISCO VALLS VALLS.

PISCINA:

MUNICIPAL OLÍMPICA

EQUIPACIÓ:

BLANCA, ROJA I NEGRA.

PRIMER EQUIP:

PRIMERA DIVISIÓ NACIONAL.

El darrer dissabte es va celebrar la presentació per a la nova temporada del Club Natación Castalia Castellón, que per segon any consecutiu va citar els seus socis i amics al Parc Mèrida.

Va obrir l’acte el president, Francisco Valls, que va repasar la darrera temporada, agraint a la junta directiva, cos tècnic, nadadors i pares la seua implicació per a continuar un any més com el millor club de la Comunitat.

També va posar de relleu «l’inestimable recolçament de la Diputació, l’Ajuntament i el Villarreal CF com patrocinadors principals, i a totes aquelles entitats que col·laboren amb nosaltres en major o menor mesura».

El director tècnic del club, Vicent Richart, per la seua banda, va destacar la «importància de la implicació de tota la massa social per a portar a bon port el nostre projecte, en el qual és igual d’important aquell que vé dos dies a la setmana com aquell que vé a totes les sessions, sempre i quan sapien quin és el seu paper i estiguen disposats a col·laborar pel bé de tots».

Un any més el CN Castalia Castellón ha renovat el seu títol com a millor club de la Comunitat Valenciana segons la Federació de Natació valenciana. A més, també s’han aconseguit diverses medalles nacionals gràcies als nadadors del club.

La jove secció de natació adaptada ja té una estructura sòlida amb Mónica Beato al capdavant i la medallista olímpica Ariadna Edo com a màxima representant, a més dels medallistes nacionals Jordi Ribera i Sergi Castell.

La secció de triatló també continua creixent i el club ha potenciar l’aposta per l’organització d’esdeveniments com ara el Trofeu Internacional Castalia Castelló com a vehicle per a donar-se a conéixer, la qual cosa li ha guanyat el reconeixement de bona part de la natació espanyola pel seu format atractiu i original en un esport que guanya popularitat sense parar. El CN Castàlia és manté així com un club de referència en l’ensenyança i entrenament a tota Espanya.