El darrer cap de setmana la Piscina Olímpica de Castelló va acollir l’XI Trofeu José Luis Ballester, organitzat pel Club Natación Castalia Castellón per a les categories benjamí i aleví, tot un clàssic dins de la natació de la Comunitat Valenciana. Aquesta nova edició va tindre, de fet, representació de clubs de les tres províncies, i fins i tot de fora de la Comunitat, amb 466 nadadors de 20 clubs.

El gran triomfador va ser el CN Ferca-San José de València, que va guanyar la classificació de clubs per tercer any consecutiu, la qual cosa li va permetre emportar-se a casa el trofeu especial per al club que aconsegueix aquest èxit.

Menció especial per als nadadors del CN Delfín de València Daniela Moledo Méndez i Jake Lee, que es van imposar en la prova de 100m papallona femenina i masculina, amb un temps d’1.15.49 i 1.08.12, respectivament, la qual cosa els atorga el trofeu individual José Luis Ballester.

Com en edicions anteriors, el trofeu es va caracteritzar també per la seua vessant solidària, ja que cada participant va donar un joguet i un aliment durador al CN Castalia, que col·labora amb Cáritas Santa Joaquina de Vedruna, on han anat a parar tant els joguets com el menjar.

El club agraeix la seua col·laboració, així com la de la resta de patrocinadors, Todojuguete, Orotana, AIF Sports, Castellón Mediterraneo, Villareal CF, Endavant, i per supost el suport de les institucions, Diputació, Ajuntament de Castelló i Patronat d’Esports de Castelló, que han fet posible un any més la celebració d’aquest gran trofeu.

Les grades plenes i els somriures dels més menuts, sens dubte la millor mostra que aquesta darrera edició del Trofeu Jose Luis Ballester del Club Natación Castalia Castellón va ser un èxit.