NOM DEL CLUB:

CLUB DE FÚTBOL TORREBLANCA.

ANY DE FUNDACIÓ:

1925.

PRESIDENT:

ANDRÉS SOLIGÓ.

TERRENY DE JOC:

MUNICIPAL DE TORREBLANCA.

EQUIPACIÓ:

SAMARRETA ROJA I BLANCA, PANTALÓ BLAU I MITGES ROGES.

PRIMER EQUIP:

SEGONA REGIONAL (GRUP I).

La temporada de futbol base entra en la seua etapa final i arriba el moment de fer balanç. Així ocorre, per exemple, amb els equips de formació del CF Torreblanca, que han afrontat aquest curs amb nous reptes i il·lusions, omplint cada cap de setmana el Municipal de Torreblanca.

Enguany el club ha pogut formar fins a set equips en les diverses categories, des dels més xicotets com l’escoleta fins a l’equip juvenil, passant pel prebenjamí, dos equips en categoria benjamí, un aleví i un infantil.

Set equips que, a banda de competir tots a bon nivell, asseguren el més important per a aquesta entitat esportiva, la qual cosa consisteix a aportar gent de la casa a l’equip amateur.

Aquest és l’objectiu principal del club, que els xiquets i xiquetes puguen formar-se com persones i esportistes per algun dia poder arribar al primer equip, el qual enguany és a punt de culminar una magnífica temporada, en la qual ha estat situat al capdavant de la classificació del grup I de segona regional, amb moltes possibilitats de pujar directament de categoria aquest mateix cap de setmana. I el més important per als dirigents del club, sinse cap jugador de fóra de Torreblanca, la qual cosa és clau per a ells.

Tot això s’aconsegueix amb el gran treball i direcció de la directiva que encapçala Andrés Soligó, juntament amb els directius David Domenech i Fani Climent. I sobretot és fundamental la tasca dels dos joves cordinadors del club, Jordi Muriach i Guillem Vinuesa, amb la inestimable col·laboració de tots els pares i mares dels jugadors, així com d’empreses col·laboradores, l’Ajuntament i la Regidoria d’Esports.