Una exitosa costum. El juvenil A del Villarreal CF s’ha proclamat campió del Grup VII de Divisió d’Honor, després d’anunciar la RFEF la decisió de donar per conclosa la competició a causa de la pandèmia de la covid-19. Amb aquest nou títol, el Submarí s’aferma com l’absolut dominador de la categoria, havent conquistat nou dels catorze campionats celebrats fins avui. L’hegemonia s’ha accentuat més en els últims anys, fins al punt que el Villarreal ha guanyat cinc dels últims sis títols de lliga.

En la present campanya, les xifres del conjunt de Miguel Ángel Tena són impressionants. El juvenil A ocupava la primera plaça transcorreguts 25 jornades del campionat. Amb 61 punts en el seu caseller, sumats en 19 victòries i quatre empats, els groguets s’imposen a equips de la talla del Valencia o el Levante, i s’alçen amb un títol de molt de prestigi al futbol nacional.

Per si no fora prou, i d’acord amb la filosofia de joc del Villarreal, l’equip groguet ha estat el més golejador del Grup VII de la Divisió d’Honor juvenil, en haver anotat 67 dianes i havent rebut únicament 19 gols en contra.

El Submarí s’ha mantingut en el més alt de la taula des que va conquistar el lideratge en la jornada 7, després de vèncer al Patacona per 3-1. Un total de 18 jornades sense cedir la primera posició de la taula i demostrant ser un equip més regular que la resta d’aspirants al títol.

Des de la seva arribada al Juvenil A a principis de la passada campanya, el tècnic ha collit una increïble col·lecció d’èxits.

La segona lliga de Tena / En tan sols dues temporades, el seu equip s’ha proclamat campió de lliga per partida doble, va guanyar la Copa del Rei el passat curs i va ser subcampió de la Copa de Campions, totes dues competicions suspeses aquesta temporada a causa de la pandèmia mundial del coronavirus.

Els assoliments de l’entrenador almassorí han donat continuïtat a la exitosa etapa de Javi Calleja al capdavant del juvenil A. En tres temporades, l’actual tècnic del primer equip va conquistar tots els campionats de lliga i va alçar la Copa de Campions en la temporada 2014/15.