NOM DEL CLUB:

COLEGIO DIPUTACIÓN.

ANY DE FUNDACIÓ:

1986.

PRIMER EQUIP:

PLAYAS DE CASTELLÓN.

INSTAL·LACIONS:

PENYETA ROJA.

EQUIPACIÓ:

VERMELLA.

NOMBRE D’EQUIPS:

TRES.

A finals del darrer mes d’abril es van realitzar un any més les proves d’accés per al Centre d’Iniciació Tècnica Esportiva (ITD) de Penyeta Roja de la Diputació de Castelló, on prop de 300 joves es formen esportivament i defensen el color roig abans de passar al Playas de Castellón.

Unes proves que es realitzaven poc després que el Colegio Diputación guanyara en tres de les quatre categories del IV Nacional ‘Divertint-se amb l’atletisme’, on l’infantil masculí va ser subcampió per només dos punts.

La darrera vegada que han entrat en competició els joves atletes va ser l’últim cap de setmana, quan van participar en el Campionat d’Espanya sub-14 individual de triatló, on es van aconseguir dos podis. Claudia Ventura es va proclamar subcampiona d’Espanya amb 1.718 punts en la categoria E, amb 11.34 en 80m, 10.15.95 en 2km marxa i 19,23 en javalina. Per la seua banda, David Gadea va ser bronze en C amb 1.537 punts després de fer 12.01 en 80m tanques, 5.00 en llargada i 1,62 en alçada.

Els majors del Colegio Diputación també es van lluir un mes enrere a l’autonòmic per equips dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, on els xics van guanyar amb 11 ors, quatre plates i tres bronzes, i les xiques van ser subcampiones amb cinc ors, quatre plates i quatre bronzes.

Poc després es va celebrar l’autonòmic individual, on van aconseguir en categoria masculina 8 primers llocs, 4 segons i nou tercers, mentre que en categoria femenina es va pujar 4 vegades al més alt del podi , 7 vegades al segon lloc i 4 al tercer.

El proper objectiu el tenen els dies 15 i 16 de juny a Ciudad Real, on se celebra el Campionat d’Espanya sub-14 per equips.