La millor manera d’acomiadar el curs i donar-li la benvinguda a les vacances estivals. La Ciutat Esportiva del Villarreal CF ha acollit una jornada festiva en què han participat els diferents equips del futbol 11 groguet i els centres especials que formen part de la iniciativa Endavant Igualtat. Es van apuntar a aquesta ineludible cita l’Associació Aspropace, CEEM la Bartola, Creixem, Fundació Síndrome de Down Castelló, Centre De Autisme CAU, Residència Mare de Déu de Gràcia de Vila-real, Adopta Un Perro Abandonado ‘AUPA’ i el Consorci Provincial de Bombers.

Els cossos tècnics i els propis jugadors del Villarreal CF es van encarregar de preparar els camps amb activitats per a poder gaudir de la jornada. Així ho corroborava el director de metodologia del club groc, Luis Arnau: «Hem organitzat moltes activitats de tot tipus per passar una jornada lúdica, amb jocs, alegria i música. Volíem que tots s’ho passen bé».

TOT UN ÈXIT // Reunir més de 500 persones en els camps de la Ciutat Esportiva per a Luis Arnau va ser «una experiència molt positiva». «Estem molt contents perquè no pensàvem que anava a sortir tan bé. Al final, per a ells, venir fins aquí és un esforç gran que nosaltres valorem molt. Per això, hem d’agrair que aporten el seu granet de sorra i el fer-nos créixer com el que som, com el Villarreal CF», ha reconegut Luis Arnau.

La jornada va estar plena d’activitats i divertits passatemps com el joc de l’oca, el bàsquet, la pocha, el tast a cegues, festa de disfresses, la visualització del reportatge de ‘Historias de Vida’ i un saborós dinar. Però això no va ser tot, jugadors i usuaris dels diferents centres van moure els malucs al ritme de la música i es van vestir de curt per jugar algun que altre partidet de futbol. La diversió d’uns i d’altres es respirava en l’ambient. «Estic una mica esgotada, perquè acabo de jugar un partidet, però m’ho estic passant molt bé», deia la membre del Centre de Síndrome de Down, María, amb ganes de tornar al terreny de joc.

Tots els assistents van acabar molt contents després d’una enriquidora i entretinguda jornada festiva que posava fi a tot un any d’activitats que han creat un fort vincle entre els diversos col·lectius. «Crec que els jugadors es queden amb coses molt positives d’aquestes tipus de relacions que tractem de fomentar», reflexionava Luis Arnau. Per part de les associacions, la resposta va ser unànime. Tots van mostrar el seu agraïment al club per impulsar una inicitiva d’aquest tipus a la provincia de Castelló.