Aquesta setmana s’han donat a conéixer els jugadors que formaran part de les seleccions alevins masculina i femenina de la Comunitat Valenciana que participaran en el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques que es celebrarà del 24 al 28 de març a Cadis.

Una competició que suposarà la culminació de molts entrenaments amb la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, i en la qual participaran cinc jugadors d’equips provincials.

El club més representat serà el Nou Bàsquet Femení de Castelló, que aporta a les tres jugadores que tindrà la província al Nacional. Es tracta de Marta Redondo, Andrea Pauner i Eva Miranda, jugadores de l’aleví A, a les quals ha estat a punt d’acompanyar Laura López, que es va quedar fora fa poc.

Totes tres van nàixer l’any 2006 i juguen al NBF des dels 7 anys. Eva és pívot i les seus dues companyes juguen com a ràfec. Per a elles es la primera convocatòria per a una competició amb la selecció valenciana, encara que porten tres anys participant en entrenamens de tecnificació.

En categoria masculina hi haurà dos representants, Vicent Negre, del TAU Castelló, i Daniel Salvador, del CB Benicarló. Aquest darrer juga al seu club des dels 4 anys i amb 1,73 metres actua de base i va líder amb el seu equip.

Per la seua banda, Vicent Negre alterna les posicions de base i escolta, i destaca per la seua capacitat de lideratge, amb facilitat per a encistellar i moure el baló.