Els clubs de gimnàstica rítmica de la província de Castelló van tindre una bona actuació en la fase autonòmica dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana que es va celebrar el darrer cap de setmana.

Pel que fa al concurs individual, les gimnastes del Club Mabel de Benicarló van aconseguir varies medalles. Així, Noa Ros es va penjar dos ors i dues plates, mentre que María Añó va pujar al podi per a recollir dos ors més i una plata, i Alba Bautista es va penjar dues medalles de bronze.

També es va estrenar en aquesta competició Lucía Daza, que s’està preparant per a aconseguir la classificació per al Campionat d’Espanya en categoria júnior.

Les tres gimnastes de Manola Belda viatgen aquest cap de setmana a Guadalajara per a fer un control per a la Gimnasiada Mundial del proper maig al Marroc, on acudeixen els millors esportistes de cada país en edat escolar.

En la competició de conjunts va destacar el club Tramuntana del Grau de Castelló, que va pujar al tercer escaló del podi en categoria infantil (Nuria Simó, Candela Alguacil, Claudia Salvador, Neus González, Daniela Ferrando, Alexandra Romero i Mariapia Cabo) i cadet (Elena Femenia, Irene Fernández, Carmen Martí, Natalia Calvo, Nuria García i Paula Ávila). A més, el Lledó va ser quart i cinqué en categoria infantil amb els dos equips amb els quals va competir.

També cal destacar que aquest mateix cap de setmana Noa Ros, del Mabel, participarà en la Copa d’Espanya per a representar a la Comunitat Valenciana, juntament amb la gimnasta internacional Polina Berezina.