NOM DEL CLUB:

CLUB DEPORTIVO RODA.

ANY DE FUNDACIÓ:

1974.

PRESIDENT:

JORGE RODA.

TERRENY DE JOC:

CIUTAT ESPORTIVA PAMESA.

EQUIPACIÓ:

NEGRE I GROC.

PRIMER EQUIP:

TERCERA DIVISIÓ (GRUP VI).

El CD Roda vol consolidar-se com una de les canteres referència del futbol regional mantenint el nivell futbolístic que ha abastat les darreres temporades. De fet, la 2018-19 va ser la més prolífica pel que fa als bons resultats i títuls aconseguits per la base.

Destaquen els dos campionats de Copa Federació, en categoria sènior i juvenil, i els cinc campionats de lliga del juvenil C, juvenil D, infantil E, aleví D i aleví E, a més dels tres ascensos en juvenil, la qual cosa converteix el juvenil B en equip de Lliga Nacional.

Cal afegir els tres subcampionats de lliga del cadet B, aleví C i juvenil B, i els equips que han sigut tercers, com el prebenjamí C, l’infantil D i el cadet B.

El primer equip va aconseguir la seua millor classificació històrica en Tercera, amb un octau lloc a més del debut en Copa RFEF davant el CD Teruel, després del títol aconseguit en Copa FFCV.

Una altra alegria de la darrera temporada va ser el debut amb la selecció espanyola de Rodri Hernández, ara al Manchester City, al que se suma el de Pau Torres, actual jugador del Villarreal CF, a principis de la campanya 2019-20. Tots dos jugadors van passar per les categories inferiors del CD Roda, la qual cosa demostra el gran nivell de la seua base.

La temporada 2018-19, doncs, quedarà per al record i es prendrà com a referència per a continuar millorant, objectiu principal de l’estructura del CD Roda.

També es vol incidir en la tasca social de l’entitat, formant els seus integrants, no només en aspectes futbolístics, sinò també en la creació d’uns forts valors i fomentar la solidaritat, el treball col·lectiu i l’esforç com a fonament per a construir una societat millor, mitjançant col·laboracions amb Creu Roja, Policia Local o esportistes d’elit.

Amb tot això, els més de 700 integrants del club volen continuar millorant, tot i ser conscients que és un repte difícil, que demana treball i coordinació constants.