NOM DEL CLUB:

CLUB DE FÚTBOL SAN PEDRO.

ANY DE FUNDACIÓ:

1948.

PRESIDENT:

DEMETRIO TABOADA.

TERRENY DE JOC:

JAVIER MAQUINA.

EQUIPACIÓ:

BLAVA

PRIMER EQUIP:

REG. PREFERENT. GRUP I.

El club de futbol San Pedro manté la seua progressió per a ser cada dia més competitu, sense deixar de banda els valors educatius del respecte i l’educació.

L’entitat esportiva té com a objectiu principal transmetre els valors que venen associats al futbol com són el compromís, el companyerisme, el respecte... Un treball que s’està realitzant des de la coordinació esportiva dirigida per José Bollado i Manolo Ramos, amb el suport de la directiva i sent els màxims responsables els entrenadors de cada equip.

En aquest procés tenen gran part de protagonisme els pares que deuen ajudar els seus fills a interioritzar aquests valors de saber guanyar i saber perdre.

Cal destacar la tasca desenvolupada per Toran com a tècnic de porters, una figura sempre oblidada, i els serveis mèdics encapçalats pel gran treball que realitza la fisioterapeuta Paola amb el suport del masagiste David Bueno.

Pel que fa als resultats esportius, destaca el bon paper que està fent el cadet A en el seu primer any en preferent després d’un inici dubitatiu, així com la bona classificació actual dels juvenils B i C, que estan en la lluita per a aconseguir l’ascens a primera regional a la fi de la temporada.

La resta d’equips es troben en la seua majoria ben classificats, però el que és més important, competint i provant de desenvolupar bon futbol. També cal fer menció del juvenil A, que està en preferent i lluita per mantindre la categoria en una lliga molt competida i igualada, on guanyes dos partits i estas a dalt i en perds dos i estas avall.

Per acabar, el prebenjamí A competeix i gaudeix amb cada partit, mentre que els menuts de l’escoleta són el bressol de futurs jugadors del club grauer.