NOM DEL CLUB:

CLUB DEPORTIVO NUEVO SALESIANOS DE BURRIANA.

ANY DE FUNDACIÓ:

1990.

PRESIDENT:

RAFA RÍOS

TERRENY DE JOC:

LLOMBAI I COL·LEGI SAN JUAN BOSCO.

EQUIPACIÓ:

ROJA I BLANCA.

NOMBRE D’EQUIPS:

DEU.

El Club Deportivo Salesianos Burriana, un dels referents del futbol base borrianenc, després de molts anys amb equips de futbol-8 i futbol-11 inicia aquesta temporada una nova etapa en la qual només manté l’escoleta i el futbol-8. Aixó es deu a la fusió entre els seus equips de futbol-11 i els del CD Burriana, ara com a l’Atlético Burriana Salesianos.

Tot i això, amb la nova denominació de CD Nuevo Salesianos Burriana, el club manté el mateix esperit pel que fa als valors de participació, compromís i ensenyament. L’objectiu és mantindre la preparació del futbol base per a continuar generant una bona base i així nodrir i donar continuitat als seus jugadors per al salt cap al futbol-11.

Aquesta temporada tenen dos conjunts d’escoleta, un de 3-4 anys i un altre de 5 anys, que entrenen al Col·legi Salesianos, a més de dos prebenjamins, tres benjamins i quatre alevins, amb la qual cosa estan representats en totes les categories de futbol-8.

En total el club té enguany uns 120 xiquets i un cos tècnic de 25 entrenadors. La coordinació esportiva està a càrrec de Jorge Gimeno, amb el suport de David Doménech, i els entrenaments i partits es realitzen a les instal·lacions municipals de Llombai i també al Col·legi Salesianos.

campus / El club borrianenc prepara ja la nova edició del seu campus de futbol, que tindrà lloc del 14 al 17 d’abril aprofitant les vacances de Pasqua. Aquest campus es realitzarà al camp municipal de Llombai i tindrà sesions específiques amb entrenadors titulats per a porters i jugadors nascuts entre 2015 i 2008. L’horari serà de 9.00 a 14.00 hores i hi haurà sessions tècnic-tàctiques per a grups reduits per categories.