NOM DEL CLUB:

ASOCIACIÓN CULTURAL Y DEPORTIVA PEÑÍSCOLA.

ANY DE FUNDACIÓ:

1970.

PRESIDENT:

JESÚS FERNÁNDEZ.

TERRENY DE JOC:

MUNICIPAL BENEDICTO XIII.

EQUIPACIÓ:

BLAVA I BLANCA.

PRIMER EQUIP:

SEGONA REGIONAL. GRUP I.

L’ACD Peñíscola ha treballat una temporada més per a repetir l’objectiu de mantindre no només la seua presència en totes les categories del futbol base, sinó també per a tornar a inscriure dos equips per categoria en futbol-8, a més d’aconseguir un ampli grup de querubins que garanteixen la bona salut del futbol base peniscolà.

En total, fins ara, l’escola ha inscrit 138 futbolistes, repartits en deu equips, dels quals sis corresponen al futbol-8, tres al futbol-11 i la base es completa amb la ja anomenada escoleta.

Cal destacar a més la forta aposta que ha fet el club de Peníscola per a oferir una formació de qualitat, per la qual cosa ha signat fins a set entrenadors titulats quan la federació només obliga a tindre titulació d’entrenador per al futbol-11 i només és necessària la de monitor per al futbol-11. L’objectiu d’aquesta política és poder continuar oferint als seus jugadors un futbol formatiu de màxima qualitat.

També té una gran importància el paper de Dani Domingo, coordinador del futbol base, mentre que Jesús Fernández continua al capdavant del club com a president, juntament amb Ramón Fernández i José Francisco Drago com a vicepresidents; Miguel Simó com a tresorer i Jesús Ayza com a secretari.

Cal recordar les paraules del president, qui durant l’acte de presentació de tots els equips per a aquesta nova temporada va destacar «la importància que tenen els jugadors, així com els pares dels més menuts» per a formar una família esportiva i uns lligams que, en molts casos, es mantenen durant molts anys.

campionat nacional / Cal destacar que el darrer desembre el Camp Municipal Benedicte XIII va acollir una competició de nivell nacional, en ser escollit el club per a organitzar la primera fase del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques en categoria femenina. Un esdeveniment esportiu de primera, que va tindre una gran organització per part de l’ACD Peñíscola.