Tota una aventura per als usuaris de Creixem, que han donat un pas més i han assistit a la Ciutat Esportiva per animar l’infantil A en un partit per primera vegada aquesta temporada. Els grocs, líders de la categoria, van aconseguir un valuós punt en el seu xoc contra el Levante UD (1-1), un altre dels grans conjunts de la Lliga Autonòmica Infantil.

Els xics i xiquetes del centre vinarossenc van acompanyar els jugadors grocs en la seua entrada al terreny de joc i van poder fotografiar-se junts en una imatge per al record. A més, al descans del partit, els usuaris de Creixem van tenir l’oportunitat de conèixer i salutar als familiars dels jugadors del planter groc. «Va ser un viatge esplèndid. Els xics estaven molt emocionats i es van posar molt contents per vindre. Poder animar els joves de l’Infantil A és com un premi per a nosaltres», explica Pedro García, president de Creixem, una associació de desenvolupament infantil localitzada a la localitat de Vinaròs que treballa amb xiquets d’entre 0 i 16 anys amb trastorns del neurodesenvolupament.

Aquesta vibrant visita no ha estat l’única activitat que han desenvolupat conjuntament els dos col·lectius. És més, Creixem i l’infantil A estan treballant aquest curs en un nou projecte anomenat ‘Un Paso Más’, amb el qual els jugadors groguets elaboren motlles i suports per millorar el dia a dia i la mobilitat dels usuaris de Creixem, una iniciativa que, a més, els permet posar-se en la pell dels xiquets del centre.

EL NOU LOCAL, A PUNT // Creixem segueix donant passos de gegant en la seua tasca de fer la vida més fàcil als xiquets que ho necessiten. Amb el suport econòmic del Villarreal CF, que va destinar part de la taquilla del partit davant el Real Madrid al projecte, l’associació del Baix Maestrat està ampliant i condicionant el seu local per donar major cobertura als xiquets de la zona. La inauguració se celebrarà de la mà del Villarreal CF en els propers mesos.

Finalment, el centre vinarossenc somia amb crear una penya del Villarreal a Vinaròs. Un nucli groc al Baix Maestrat.