NOM DEL CLUB:

BISONTES CASTELLÓN CLUB FÚTBOL SALA.

ANY DE FUNDACIÓ:

1983.

PRESIDENT:

JOAQUÍN SÁNCHEZ AMORÓS.

PAVELLÓ:

CIUTAT DE CASTELLÓ.

EQUIPACIÓ:

BLAVA.

PRIMER EQUIP:

SEGONA DIVISIÓ.

Els equips que formen part de la base del Bisontes Castellón han iniciat una nova temporada carregada d’il·lusions, que suposa per a molts d’ells la continuació de la seua formació amb l’objectiu que tots els jugadors puguen tindre continuïtat dins del club, de manera que en un futur puguen lluir com a integrants dels primers equips masculí i femení que militen en l’actualitat en la Segona Divissió del futbol sala nacional.

Per a aconseguir aquest fi el club ha potenciat enguany una important estratègia destinada a convertir el Bisontes en el referent provincial d’aquest esport.

Així, s’ha arribat a un acord de col·laboració amb el CFS La Mar Benicàssim, segons el qual aquest club formarà l’equip femení B del Bisontes.

De la mateixa manera, els equips del Futbol Sala Burriana, el referent d’aquest esport a la ciutat veïna, jugaran ara amb els colors del Bisontes, i el primer equip del club borrianenc serà el filial dels castellonencs a Tercera Divisió. Amb aquestos equips la base del Bisontes està formada enguany per un total de 15 equips, tant masculins com femenins, i amb més de 200 jugadors.

Unes xifres que no inclouen els més de 70 jugadors de totes les edats del Torre de San Vicente FS de Alicante, amb el qual el Bisontes adquireix nivell autonòmic.

Tot això demostra el creixement i la millora que està assolint la base del club els darrers anys i que també es vol potenciar amb un acord amb els clubs provincials Atlético Onda FS, CFS Alqueries, Atlético Nules FS i Esporting Villarreal. El conveni inclou ajuda econòmica, social i esportiva per part del Bisontes, que facilitarà que qualsevol jugador d’aquestos clubs tinga l’oportunitat de donar el salt a Segona Divissió quan acabe la seua etapa juvenil.

El Bisontes es converteix així des d’aquesta temporada en la veritable base de futbol sala a la província de Castelló.