NOM DEL CLUB:

PRIMER TOQUE CLUB DE FÚTBOL.

ANY DE FUNDACIÓ:

2011.

PRESIDENT:

JORDI MASNOU MARGARIT.

TERRENY DE JOC:

CHENCHO.

EQUIPACIÓ:

TARONJA I BLANCA.

NOMBRE D’EQUIPS:

22.

Des que el Primer Toque CF va nàixer el 2011 com a club federat, amb Jordi Masnou i Valero Fraile al capdavant, es va iniciar un projecte seriós de futur, que ja té una estructura sòlida i ha aconseguit impulsar una escola de futbol en la qual els seus equips es caracteritzen per tindre un estil de joc propi, uns valors esportius marcats i identificatius i competir en les màximes categories provincials.

Amb l’objectiu a curt i mig termini de tindre al juvenil A en Lliga Nacional, i el cadet i infantil A en Lliga Autonòmica, la darrera temporada 2016-17 el club va aconseguir tindre a tots els seus equips en les màximes categories provincials, després de l’ascens de l’infantil B i C a Primera regional. A més, va ser, per cinquena temporada, el club amb més títols de futbol base provincial en la Gala de Premis de la Federació de futbol de Castelló.

En aquests moments, el club té un juvenil en Lliga Preferent, en la zona alta i amb possibilitats de promoció d’ascens a Lliga Nacional. Un cadet A en Prefernt i el cadet B en Primera regional. A més, completa el futbol 11 l’infantil A en Preferent, líder actual; i l’infantl B i C en Primera Regional. Els equips estan en una clara línia ascendent, millorant el seu nivell competitiu en el transcurs de les jornades.

Pel que fa al futbol 8 taronja, té una excel·lent salut, la qual es veu reflexada en l’extraordinària trajectoria esportiva que porten enguany els seus equips, situats 12 dels 14 entre les quatre primeres posicions del seu grup.

metodologia / Tots aquests resultats aconseguits fins ara, en futbol 11 i 8, arriben com a conseqüència de la planificació i metodologia, les quals s’inculquen als equips de l’entitat taronja. I és que l’afany de superació i l’alta exigència per part de tècnics jugadors, l’ambició per seguir millorant, la disciplina i el treball en equip, són alguns dels valors diferencias que han portat a que Primer Toque CF siga, des de fa uns anys, un club referent en la província de Castelló.

Primer Toque CF apel·la al treball diari, la professionalitat i la passió futbolera que els caracteritza per a seguir arreplegant èxits en aquesta temporada 2017-18 amb el clar objectiu de seguir formant persones i jugador, ensenyant-los a competir.