Cristian Peralta ha estat vinculat des de ben menut a l’Orpesa CF i enguany ha donat un pas més, ja que degut al creixement en el nombre de jugadors del club debuta com a coordinador del futbol 11.

Cristian es va iniciar al futbol quan tenia 6 anys al CD Chamberí de Salamanca. Als 7 anys es va traslladar a Orpesa, on es va incorporar al prebenjamí del club local, en el qual ha passat per totes les categoríes.

En arribar als 17 anys va passar a formar part del CD Vall d’Alba en Primera Regional juvenil, una època en la qual va formar part de la sel·lecció juvenil de Castelló, amb la qual va disputar la Donosti Cup. Més tard es va incorporar al juvenil del CD Castelló i va competir en Lliga Nacional Juvenil.

La seua etapa amateur la va iniciar al CF San Pedro B, per a tornar després al Orpesa CF i jugar a l’amateur B, abans de pujar al primer equip orpesí.

Pel que fa a la seua tasca com a entrenador, Cristian l’ha desenvolupada en diverses categoríes de l’Orpesa CF, com l’escoleta o les categoríes aleví, infantil i cadet.

Ara Cristian Peralta ha encetat una nova etapa com a coordinador, en la qual el club espera que continue treballant amb la mateixa serietat i professionalitat que sempre, confiant en que al final de la temporada es puguen recollir els fruits d’aquesta tasca.