L’equip aleví femení del CT Castellón es va proclamar campió de la Comunitat Valenciana per equips en guanyar per 3-0 el CT València el darrer dissabte a les instal·lacions del CT Castellón.

En els partits individuals Maite Bou es va imposar a Aneliss Zamfirescu per 6-0 i 6-4 i Elena Mollà a Laia Razona per 6-0 i 6-3. L’eliminatòria ja estava sentenciada però en dobles va continuar el domini del CTC amb victòria d’Elena Mollà i Martina Medina davant Sofia Gómez i Ariadna García per 6-4 i 6-4.

L’equip del CTC, format per Maite Bou, Elena Mollà, Martina Medina, Rebeca García i Paula Baltanás, ha fet un campionat impecable en el qual no ha perdut un set en cap eliminatòria. Així, en quarts van guanyar les valencianes del CT El Collao per 3-0 amb triomfs de Martina Medina, Rebeca García i el dobles amb aquesta darrera i Paula Baltanás, i en semifinals van derrotar al CT Juan Carlos Ferrero de Villena amb victòries de Maite Bou, Elena Mollà i de nou Rebeca i Paula en dobles.

En arribar a la final l’aleví femení es va classificar a més per al Campionat d’Espanya que es jugarà a Murcia a l’agost. Així, tres anys després que el CTC es classficiara tercer en el Nacional infantil masculí, les alevins tractaran d’arribar el més lluny possible.