Els darrer cap de setmana el Club de Tenis Mas dels Frares de Benicàssim es va estrenar com a club federat, un fet que no ocorria des de fa molts anys. I per aquest moment històric, amb el debut d’un nou club provincial pel que fa a l’organització de tornejos, es va triar el nou Circuit d’Aficionats, introduit per la Real Federación Española de Tenis, amb la col·laboració de la Federació Valenciana i diversos clubs de la província.

Un nou circuit que pretén donar l’oportunitat de provar la competició als tenistes d’iniciació, tant xiquets com adults, els quals tinguen una llicència especial per a aquest tipus de tornejos d’aficionats.

Sota la direcció de Rubén Ripollés, els partits es van jugar durant tota la jornada del dissabte a unes instal·lacions amb nou pistes de tenis i dues zones habilitades per a mini tenis, on es va viure una festa d’aquest esport.

clubs participants / En aquesta primera edició del torneig hi van participar un total de 60 tenistes, la majoria d’ells xiquetes i xiquetes de les categories sub-8, sub-10, sub-10 i sub-15, els quals pertanyien als clubs CT Almazora, CT Burriana, CT Castellón, CT Torremar i al mateix CT Mas dels Frares Benicàssim.

Pel que fa al quadre final de guanyadors i finalistes, en la categoria sub-15 el campió d’aquesta primera edició del torneig va ser Hugo Orrios, en guanyar-li la final a Lucía Roda, mentre que en sub-12 va ser la jugadora Martina Ferrers qui va aconseguir imposar-se a Luis Sánchez.

En sub-10 Carles Pons va vèncer en la final a Daniel Barjau, i per últim en la categoria més jove, sub-8, Francisco Reina va guanyar a Jorge Peris.

Per la seua banda, Daniel Alegre va ser el campió absolut, i Sergio Marco el subcampió.

Però més enllà de les classificacions, l’important és que tots van gaudir del tenis en el primer dels molts tornejos que de seguu organitzarà el Club de Tenis Mas dels Frares de Benicàssim.