NOM DEL CLUB:

CLUB VOLEIBOL MEDITERRÁNEO DE CASTELLÓN.

ANY DE FUNDACIÓ:

2006.

PRESIDENT:

SANTI LÓPEZ.

PAVELLÓ:

PABLO HERRERA.

EQUIPACIÓ:

BLAVA.

PRIMER EQUIP:

SUPERLLIGA MASCULINA.

Un any més el Club Voleibol Mediterráneo de Castellón manté quatre equips de base, d’aleví a juvenil masculí, que són els pilars d’un primer equip que ja juga la seua tercera temporada consecutiva en Superlliga.

L’equip juvenil, que entrena Sergio Navarro, està disputant la lliga regular autonòmica i tractarà de classificar-se per a la final de la Comunitat Valenciana, en la qual participen els quatre millors equips valencians, per a després anar al Campionat d’Espanya. L’objectiu és també millorar el quart lloc autonòmic de la darrera temporada.

Navarro també dirigeix el cadet, que està jugant la lliga regular autonòmica i tractarà de classificar-se per a la final a quatre valenciana i asaltar després el Nacional. No serà fàcil superar els resultats de l’any passat, quan van ser subcampions autonòmics i a més novens d’Espanya al campionat de Conca.

L’equip infantil, que dirigeixen Víctor Basevi i Santi López, es troba disputant també la lliga regular de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu d’estar entre els quatre millors per a disputar la final autonòmica, i buscar així una de les dues places per al Campionat d’Espanya. La darrera temporada també van ser els novens d’Espanya al campionat que es va jugar a Castelló, i on el club va actuar com a organitzador per quart any consecutiu.

Per últim, els més joves, els alevins, sota la direcció d’Erica Bacas i Santi López, estan disputant la lliga local i preparen el Campionat de la Comunitat Valenciana, classificatori per al Campionat Nacional. L’any passat van aconseguir el subcampionat autonòmic a Elx i es van classificar en un meritori nové lloc al Nacional de Valladolid.