El jove jugador de Xilxes Darío Picher Aguilella, amb 7 anys, va complir el darrer cap de setmana un somni, formar part de l’expedició del Villarreal CF.

Gràcies a la promoció Viatja amb el Villarreal CF, que et porten la iniciativa Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo, Darío, juntament amb un familiar major d’edat, va acompanyar el darrer divendres els jugadors de Javi Calleja en el seu viatge cap a Vitòria, on el conjunt groguet es va enfrontar dissabte a l’Alavés en el seu partit corresponent a una nova jornada de lliga.

Darío va poder conéixer cracks del Submarí com Cazorla o Quintillà i es va allotjar al mateix hotel que els groguets. Però el més emocionant va arribar l’endemà, quan el jove va poder animar el Villarreal CF en un emocionant partit a l’estadi de Mendizorroza, on els de Javi Calleja van aconseguir la victòria per 1-2 gràcies al gol marcat pel canterà Fer Niño quan només faltaven dos minuts per a la fi de l’encontre.

El xiquet, que forma part de la base de l’UD Vall de Uxó, on juga aquesta temporada de defensa central en l’equip prebenjamí de segon any, va viure moments inoblidables que ja guardarà per a sempre en el seu record.

Així que ja ho saps, si tu també vols viure experiències úniques com aquesta, o aconseguir samarretes i balons signats per tots els cracks groguets, només has de participar en la promoció Viatja amb el Villarreal CF.

Per a concursar cal que formes part d’un club de futbol o qualsevol altre esport que tinga algun tipus de vinculació amb el Villarreal CF. Si és així, envia’ns des del teu mòbil, per whatsapp o correu electrònic, una foto en la que aparegues jugant, amb els teus companys d’equip o animant a l’Estadi de la Ceràmica. La imatge es podrà publicar en el suplement Esport Jove i entraras en el proper sorteig. Que tingues molta, molta sort! H