L’expedició del Villarreal CF que ahir va volar cap a Vitòria, on els de Calleja juguen hui davant l’Alavés, va tindre un convidat molt especial, Darío Picher Aguilella, el darrer guanyador del sorteig que et porta la promoció Viatja amb el Villarreal CF gràcies al projecte Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo.

Darío, acompanyat per un familiar major d’edat, es va poder sentir com un més del Submarí i va conéixer tots els cracks del conjunt groguet. Amb 7 anys, el xiquet, veí de Xilxes, debuta aquesta temporada amb el prebenjamí de segon any de l’UD Vall de Uxó, on juga de central.

La promoció també sorteja altres regals molt atractius per a qualsevol seguidor del Villarreal. Així, Marc Ferrer Merlos, del benjamí de l’Almenara Atletic, va guanyar una samarreta signada pels jugadors groguets, mentre que Mario Agut, del benjamí del Platges de Moncofa, va rebre un baló també signat pels cracks.

Darío i Mario, aquest acompanyat pel seu germà, Ferran, van rebre els seus obsequis el darrer dijous a la Ciutat Esportiva del Villarreal, de mans de Javi Ontiveros, Alberto Moreno i Pau Torres, mentre que Marc no va poder acudir perquè tenia un examen i passarà més endavant.

Ara, a Darío l’espera un dissabte molt emocionant, en el que des de les 18.30 hores podrà animar els jugadors de Javi Calleja a l’estadi de Mendizorroza, on el Submarí busca un nou triomf.

I ja ho saps, si tú també vols viure moments inoblidables amb els cracks dels teus somnis, només has de formar part d’un club que tinga algun tipus de vinculació amb el Villarreal CF i enviar-nos des del teu mòbil, per whatsapp o correu electrònic, una fotografia en la qual aparegues amb els teus companys d’equip o animant l’equip groguet. Aquesta imatge podrà ser publicada en el suplement Esport Jove i entraras en el proper sorteig.