El moment actual del Club La Vall vé marcat per l’arribada a la presidència de David Pérez, net del mític porter nuler Antonio Pérez Balada i el qual també va seguir les seues pases jugant com a porter en clubs com el CF Nules a Preferent.

Amb 30 anys David va pensar en la retirada però Honorio Gómez el va portar al Club La Vall, on encara va jugar sis temporades, en les quals van pujar a Preferent i van estar a punt de promocionar a Tercera diverses vegades. Ja amb 36 anys va deixar els guants i es va quedar al Club La Vall ajudant en tot el que podia, entrenant als porters i aconsellant-los.

Quan el club valler es va quedar sense president Honorio Gómez el va convèncer per a posar-se al capdavant del projecte, amb Alberto Tido com a vicepresident, Jordi Gómez com a secretari, Antonio Sánchez com a tresorer i la col·laboració de Rafa Ruiz, David López i José Manuel Pérez, mentre que Honorio Gómez i Miguel Canós dirigeixen la part esportiva.

La nova directiva s’ha fixat com a primer objectiu deixar el deute que han heredat a zero, la qual cosa confien en que s’aconseguirà prompte. «Després serà el moment de treballar de veritat per al creixement del club, sense oblidar la formació dels jugadors de base», tal com apunta David Pérez en aquesta nova etapa de la seua trajectòria esportiva.