NOM DEL CLUB:

BENICARLÓ BASE FÚTBOL.

ANY DE FUNDACIÓ:

2006.

PRESIDENT:

JUAN BOSCH.

TERRENY DE JOC:

MUNICIPAL ÁNGEL PICHI ALONSO.

EQUIPACIÓ:

SAMARRETA ROJA I PANTALÓ BLAU.

PRIMER EQUIP:

REGIONAL PREFERENT. GRUP I.

El balanç d’aquesta temporada que està a punt de finalitzar no pot ser més positiu per als equips del Benicarló Base Fútbol.

L’amateur va aconseguir mantindre’s a Primera Regional un parell de jornades abans de la fi del campionat, mentre que l’equip més jove de la categoria, el cadet A de Preferent Autonòmica, ha fet una gran temporada, en la qual sempre ha estat ben instal·lat a la zona mitjana d’una categoria molt dura.

A més, el darrer cap de setmana el club va tindre l’alegria de l’ascens del juvenil A a Preferent Autonómica, amb el campionat de lliga inclós.

Pel que fal al futbol 8, els referents de cada categoria han donat molta guerra, fins i tot aspirant als primers llocs en les lligues més exigents de la província. Per això al club tenen clar que qualsevol temps passat... no va ser millor!

L’escola de base es completa a més amb uns 30 xiquets en edat de querubins, que encara no competeixen però ja entrenen i donen les seues primeres pases al món del futbol.

Al front de la base continua un any més l’incombustible Juanjo Martorell, molt ben auxiliat per Eloy Lorente al futbol 11 i per Álex Febrer, Pitu, al futbol 8.

El club també sap agrair als qui ho donen tot pels seus colors. Així, s’ha brindat un homenatge a Víctor Esbrí, capità del primer equip, que s’ha retirat aquesta temporada després de defendre la samarreta del Benicarló durant 21 anys.

La trajectòria de Víctor és tot un exemple per als joves formats a la base, com Iker Ferrer, juvenil de primer any el qual va debutar a finals d’abril amb el primer equip després de marcar 25 goles en Primera Regional Juvenil.