L’Aleví C del Villarreal és un equip alegre, ofensiu i que gaudeix sent posseïdor de la pilota, com ja és costum en la majoria dels conjunts de la Ciutat Esportiva de Miralcamp.

L’esquadra dirigida per Jorge Usó, Manu Cheza, Josep Cerezo i Cristian Sánchez acumula l’estratosfèrica xifra de 139 gols a favor, el que el converteix en l’equip més golejador de la categoria, a falta de només dos partits perquè acabe una competició en la que ha aconseguit situar-se com el tercer classificat d’un total de 15 equips dels millors clubs de futbol base de la província.

Cal destacar que quasi el 80% dels gols d’aquest Aleví C són obra dels ariets Adrián Estopiñán i Borja Montesinos, que acumulen 56 dianes entre tots dos i se situen entre els primers llocs de la llista de màxims golejadors de la competició. Ells són la clau de la màquina de fer gols que és l’Aleví C groguet, un equip quasi imposible de defensar.

Però aquest equip no només destaca en l’aspecte ofensiu. «És cert que Borja i Adrián està a dalt en la taula de golejadors, però al final és el fruit del treball grupal diari, amb gent molt sòlida en la parcel·la defensiva que ens aporta seguretat en eixida de pilota, i jugadors que són capaços de decidir quan i com jugar en certs moments dels partits», argumenta Manu Cheza, membre del cos tècnic de l’Aleví C.

«A més, hi ha molta versatilitat dins del grup. Tenim jugadors amb característiques molt diferents, de manera que la suma de tots ells fa que l’equip creixca», afegeix l’entrenador ‘groguet’.

un gran treball en grup / Aquest excepcional treball grupal es forja en els entrenaments setmanals, baix la metodologia de la #CanteraGrogueta. «Treballem amb conceptes individuals i col·lectius, com tota l’escola, fent que el jugador siga partícip de l’aprenentatge», explica Cheza.

La temporada passada, en categoria Aleví de primer any, l’equip no va superar l’equador de la classificació, mentre que en la present campanya, es troba a la zona noble de la taula. «Enguany, l’equip és molt sòlid i regular en el seu joc, cosa que ens va faltar l’any passat. Som capaços de sobreposar-nos a dificultats a força del treball col·lectiu», subratlla l’entrenador vila-realenc a l’hora de valorar els seus jugadors.

La il·lusió i la motivació mouen cada dia als integrants d’aquest jove conjunt: «Al final són conscients que el treball diari en cada entrenament i partit forma part del seu aprenentatge i que el seu objectiu és millorar dia a dia», conclou el preparador de l’Aleví C de la Cantera Grogueta.