El confinament per coronavirus no té edat i afecta tant als estudiants com als joves esportistes d’elit amb els quals compta la província de Castellón. En aquesta època de quarantena pel covid-19, en la qual hem de recordar que totes les persones, especialment els més menuts, no han de sortir de casa, es fa més complicat poder entrenar i mantenir-se en forma.

És per això que Mediterráneo ha volgut colar-se a casa de Carmen Jiménez, atleta i pilotari, coneguda en aquesta modalitat com Carmen de Castelló. Natural de la capital de la Plana, l’esportista del Club d’Atletisme Playas de Castellón i del Projecte Endavant Esports del Villarreal CF té 14 anys i un gran futur com a atleta i pilotari.

Un dels seus reptes durant aquesta etapa de confinament, evidentment, és no perdre la forma física, per la qual cosa dedica cada dia unes hores per a entrenar-se. Això sí, després d’haver complert amb les tasques relacionades amb el curs escolar, ja que Carmen estudia tercer de ESO: «La preparació física la realitzo per la vesprada, perquè els matins els tinc ocupats amb les classes i els deures que ens fiquen els professors».

Per a portar una dinàmica adequada d’entrenaments, Carmen està conetada a través del telèfon o xarxes socials tant amb Andrés com amb Juanjo, els seus preparadors d’atletisme i de pilota respectivament. «Tant el meu entrenador d’atletisme com el de pilota m’han manat uns plans d’entrenament que intento fer de la millor manera possible donat l’espai i el material de què disposo», reconeix, fent èmfasi a la dificultat que comporta entrenar a casa amb en els passadissos o escales del seu edifici.

Quant als reptes esportius futurs, considera que «l’objectiu només pot ser mantenir la forma física tan bé com siga possible. Tant la Federació d’Atletisme com la de Pilota Valenciana ja ens han avisat que ara mateix no pot haver-hi cap calendari de competicions i fins i tot que és possible que es suspenga tot. Per això el propòsit es estar bé per a quan puguem tornar a competir».