El darrer cap de setmana Pamplona va concentrar les mirades del món de la gimnàstica rítmica ja que va acollir fins a tres competicions nacionals, amb una destacada participació castellonenca.

El club provincial que més va destacar va ser el Mabel de Benicarló, ja que va aconseguir dos podis en la Copa d’Espanya de conjunts, en la qual els millors equips de nivell absolut de cada comunitat autònoma van disputar una final de gran nivell.

La major alegria per a les de Benicarló la va donar el conjunt aleví, format per Rebeca Ernu, Judith Miquel, Elena Marzal, Aitana Companys, Lía Ejea, Aimara Fajardo i Amanda Bosch, el qual es va proclamar campió de la Copa d’Espanya en la seua categoria mitjançant un exercici amb cinc cordes.

Per la seua banda, el conjunt de primera categoria també va pujar al podi en aconseguir una tercera posició amb el seu exercici de cinc pilotes. El conjunt està format per Raquel Gil, cedida pel club Almendralejo d’Extremadura; Nerea Moreno, Silvia Esperanza, Marian Navarro, Carla Littardi, Nora Gómez i Kira Dalua, cedida per a la temporada de conjunts pel club Benidorm.

més competicions / També es va disputar a Pamplona el Campionat Nacional Base de Conjunts, en el qual va tindre una important presència el club Tramuntana del Grau de Castelló, amb la participació de fins a sis conjunts en diverses categories.

El que va arribar més lluny va ser el juvenil, el qual es va clasificar en nové lloc amb Alejandra Climent, Clara Escaño, Claudia Merino, Elena Femenía, María Benito i Paola Roig. En aquesta categoria també va participar el Club Gimnàstica Rítmica Burriana, el qual va ser 45é d’un total de 101. També cal destacar el 14é lloc del Tramuntana aleví i el 17é en benjamí, a més del 18é lloc del Pintor Sorolla de les Alqueries en cadet.

Per últim, es va disputar la Copa Base Individual, on l’única representant de la província de Castelló va ser la gimnasta del Tramuntana Claudia Pellicer, la qual amb 7.900 punts es va classificar en el lloc 35é d’un total de 73 participants.

Ja en la recta final de la temporada, el Tramuntana participa aquest cap de setmana en el prestigiós torneig Euskalgym, amb sis conjunts i el gimnasta Izan Lahoz, mentre el Mabel competirà en les properes setmanes en el Campionat d’Espanya absolut a Saragossa amb dos conjunts.