Aquest darrer cap de setmana es va celebrar a la piscina de Natzaret (València) el Campionat Autonòmic Infantil d’Hivern, amb 33 clubs i 207 nadadors.

L’equip CD Nados Castellón, de la capital de la Plana, es va proclamar doble campió autonòmic, tant en categorIa masculina com femenina. En xics va sumar 435 punts, seguit del club valencià Ferca San José (361) i un altre representant castellonenc, el CN Vinaròs, tercer amb 224. En xiques van superar amb 421 punts el Tenis Elche (392), que dominava la categoría des de 2012, i el Ferca (230.50). I és que cal remuntar-se a principis d’aquest segle per a trobar un club que dominara totes dues categories.

En el Nados va destacar Nacho Campos, que va dominar les seues quatre proves amb diverses plusmarques i va ser nomenat com a millor nadador del campionat, mentre que el seu company d’equip Guillermo Barreda, amb diversos podis, va ser proclamat tercer.

En xiques, dos noms propis per part del Nados, Cristina Ciobanu, subcampiona amb diversos podis, i Claudia Fandos, amb tres ors i un bronze.

Els quatre joves, juntament amb el seu company d’equip júnior Miguel Campos, i Manuel Valdivieso, del CN Castalia, han sigut a més seleccionats per a representar la Comunitat Valenciana en el Campionat d’Espanya per comunitats autònomes que se celebrarà a les Palmes de Gran Canària, on Nados i el Tenis Elche són els clubs que més nadadors aporten.

El CN Vinaròs va aconseguir el tercer lloc amb les dues plates d’Andreu Jovaní en 100m i 50m lliures, i els bronzes en el relleu 4x200 i de Joan Chavarria i Gerard Labernia en 1.500 lliures i 800 lliures, respectivament.