Els alumnes del Colegio Diputación de Penyeta Roja han tornat a ser els grans triomfadors en el Campionat d’Espanya oficiós en categories infantil i cadet ‘Divertint-se amb l’atletisme’, que es va celebrar el darrer dissabte a l’estadi Lluís Puig de València.

Els joves atletes van tornar a conseguir un ple amb els quatre títols que es disputaven, en categoria masculina i femenina, i ja en sumen 31 de 36 des que es va organitzar la primera edició d’aquesta competició. De fet, els xics han guanyat sempre, i les xiques s’han repartit l’or amb el Colegio Base de Madrid.

Enguany l’equip cadet femení estava format per Alejandra Ortega, Lidia Marín, Anne González, Carmen Ferrara i Gema García, i el masculí per Marc Recatalà, German Rubio, Marcos Lozano, Diego Zaera i Álex Saura.

L’equip infantil femení va comptar amb Eva Rodríguez, Naiara Pérez, Andrea Allepuz i María Vilar, mentre que pel masculí van competir Dani de Bengoa, Pablo Chávez, Guillem Rubio i Marc Palomero.

Com a mostra del domini que van exercir els quatre equips hi ha prou a recordar que tots van guanyar les seues respectives proves de relleus.

En cadet mereix especial menció l’actuació de Carmen Ferrara, primera en 60m amb 7.89 i en 60m tanques amb 8.93. També va obtindre un gran resultat la seua companya Alejandra Ortega, primera en pes amb 10,79.

Pel que fa a la categoria masculina, Marc Recatalà es va imposar en 60m amb 7.61, mentre que Marcos Lozano es va classificar primer en pes amb 14,50 i Álex Saura va tornar a demostrar que és un dels millors especialistes nacionals als 1.000m amb un temps de 2.49.49 per a ser primer.

En infantil xics i xiques van col·leccionar podis, amb un bon grapat d’ors com els d’Andrea Allepuz en 50m tanques i llargada, María Vilar en 50m, Pablo Chávez en 50m tanques i 800m, Marc Palomero en 50m i llargada, i Guillem Rubio en pes.