Dos jugadors del planter del Villarreal han sigut premiats pel Comitè Tècnic de Futbol Draft’17, que forma els Onzes d’Or, Plata i Bronze, en categoria masculina, i l’Onze d’Or en categoria femenina del futbol base espanyol. El lateral esquerre murcià del primer equip, Adrián Marín, i el central vila-realenc del Villarreal B, Pau Francisco Torres, han entrat en l’onze de bronze.

Pau Francisco Torres ha sigut triat per a ocupar la posició de central esquerre, mentre que Adrián Marín, ostenta la plaça de lateral esquerre.

El Submarí és un dels conjunts més reconeguts anualment per Futbol Draft. En els últims anys, són molts els futbolistes que han obtingut un lloc en alguns dels tres onzes. La passada, futbolistes grocs com Rodrigo Hernández (migcampista dret), Alfonso Pedraza (banda esquerra) o el mateix Adrián Marín (lateral esquerre) van superar l’últim tall, ficant-se entre els millors 33 futbolistes joves i fent-se amb un lloc en l’onze de plata. També, va entrar en aquest onze tipus, Pablo Fornals (migcampista esquerre). Per la seua banda, el migcampista malagueny del Submarí, Samu Castillejo, va tindre un lloc en l’onze d’or a Futbol Draft’15.

En el quart i últim comitè tècnic, presidit pel exseleccionador Iñaki Sáez, han participat: Pedro Tomás (President d’Honor de FutbolDraft), Javier Lasagabaster (director Futbol Draft), Albert Celades (seleccionador sub21), Luis de la Fuente (seleccionador sub19), Santi Denia (seleccionador sub17), Vicente Miera (exseleccionador nacional absolut), Juan Carlos Gómez Perlado (preparador físic RFEF), Gabriel García (tècnic RFEF), Raúl Ojeda (LFP), Jesús Barbadilla i Armindo Ceccon (AFE), Ángel Caballero (president AEAF), Nacho Silván (expert en futbol base) i Ana Rossell (experta en futbol femení).