NOM DEL CLUB:

ESPORTIU BÀSQUET VILA-REAL.

ANY DE FUNDACIÓ:

1969.

PRESIDENT:

JOAN BAPTISTA NAVARRO.

PAVELLÓ:

CENTRE DE TECNIFICACIÓ ESPORTIVA.

EQUIPACIÓ:

BLANCA I BLAVA.

PRIMER EQUIP:

PRIMERA NACIONAL.

El 2019 ha sigut molt important per a l’Esportiu Bàsquet Vila-real, que ha celebrat els 50 anys del seu naixement. L’any 1969 es funda el primer club de bàsquet a Vila-real, el qual, després de diverses denominacions i fusions, es converteix en l’EB Vila-real.

Durant el 2019 el club ha celebrat com es mereixia aquest aniversari. El cap de setmana del 15 al 17 de novembre va organitzar una taula rodona en la qual van repassar la història del club, i un partit de veterans de l’EB Vila-real davant el València Bàsquet.

Des de sempre han sigut un club formatiu, però sense oblidar l’aspecte competitiu, on esperen anar pujant de categoria en cadascun dels seus equips. En l’actualitat viuen un moment de creixement social i esportiu. El 4 de gener van celebrar el primer Torneig Ajuntament de Vila-real d’infantils, el maig passat el van fer en categories de mini-bàsquet i a més van organitzar el primer Natubàsquet a Llucena, on van compaginar el bàsquet i la natura. També preparen ja la segona edició, en la que vos esperen a tots.

Enguany tenen vora 130 jugadors, començant des dels 3 anys en el babibàsquet, treballant la psicomotricitat des d’un esport complet com és el bàsquet, passant per equips de totes les categories fins als seus sèniors.