A Vicente Vallés Chiva tots el coneixen a Peníscola com El tío Vicent. I és que són ja 50 anys, mig segle, els que porta a la Ciutat a la Mar, i eixe mateix temps és el que ha estat dedicat al seu club, l’ACD Peñíscola.

Els seus primers anys al futbol els va iniciar jugant a la platja amb l’equip del poble, per a passar després a l’antic camp de futbol de terra. Ja a les noves instal·lacions, es va dedicar com sempre a ajudar en tot el que pot per a que els xiquets i xiquetes del seu poble pogueren jugar al futbol.

Pintar el camp, arreglar les xarxes, posar banderins, fer entrepans, encendre el foc, rentar la roba... Totes aquestes i moltes tasques més que sovint no es valoren en la seua vertadera mesura han acabat per convertir-se, com ell mateix diu, en la seua vida.

Aquesta temporada, als seus 82 anys i degut a problemes de salut, ja ha passat a ser un aficionat més. Això sí, tots els caps de setmana procura no faltar al Benedicte XIII per a veure jugar als menuts i no tan menuts de la seua Peníscola. Per això a l’ACD Peñíscola tots li agraeixen la seua dedicació.