Acabada la primera meitat de la campanya en la major part de lligues del futbol base autonòmic, la #CanteraGrogueta té diversos equips situats en el més alt de la classificació dels seus respectius campionats de lliga.

El juvenil A, l’aleví B, el benjamí A, el prebenjamí B, el femení C, el femení infantil-cadet i el femení F8 són els equips groguets que han gaudit de les festes nadalenques com a líders i tenen com a objectiu en aquest 2020 mantindre la bona dinàmica i alçar el títul de campió a la fi de la temporada.

juvenil A / El juvenil A de Miguel Ángel Tena, que la darrera temporada ja va signar un doblet històric, no ha baixat el ritme. Amb un bloc quasi nou, ha superat les millors expectatives. Tot i la competitivitat existent en el grup VII de la Divisió d’Honor juvenil, el conjunt groguet domina amb puny de ferro la competició domèstica. A dos punts del Levante UD, ja han sumat 39 punts en 16 partits, tres més que l’any passat a aquestes alçades.

aleví B / L’aleví B és una de les grans sensacions del curs en el futbol base groguet. El jove equip ha guanyat 12 dels 13 partits disputats aquesta temporada. Els groguets lideren la categoria amb 36 punts, empatats amb el Valencia CF. És un equip amb molt potencial. Els seus números realitzadors són bona mostra d’això: 69 gols a favor per només 8 en contra.

benjamí A / El benjamí A de la #CanteraGrogueta també vol ser campió aquesta temporada. L’equip ocupa la primera plaça amb 36 punts, tres més que el Levante UD, aquest amb un partit menys. La competència amb l’equip granota marcarà la Superlliga Benjamí de segon any.

prebenjamí B / La impressionant temporada del prebenjamí B tampoc pot passar desapercebuda. El Mini Submarí encap-çala la classificació del grup 1 de Castelló i manté un avantatge de tres punts sobre el Primer Toque. Per si fora poc, l’equip vila-realenc compta els seus onze partits per victòries. Els espectaculars 123 gols a favor i només cinc en contra són un reflexe de la seua gran temporada.

futbol femení / Pel que fa al futbol femení, els equips del Submarí Groc estan superant les expectatives. El femení infantil-cadet va primer en el grup I de la Lliga Valenta, a dos punts del Fénix Moncada. Les seues deu victòries en el mateix nombre de partits les deixen en una posició immillorable per a lluitar pel títol.

Les seues germanes majors, el femení C, no els van al darrere. El segon filial del Submarí també és líder, amb 36 punts, amb un d’avantatge sobre el CDFB La Eliana. Per últim, el femení F8, com el Mini B, no ha perdut un punt. Per contra, ha sumat els 30 punts en joc en els primers deu partits de la competició. Les seues xifres golejadores són de gran mèrit: 88 dianes a favor i nou en contra.

entre els millors / Tot i no ser líders, hi ha diversos equips groguets que estan en plena lluita per ser campions de lliga. El juvenil B, l’infantil A, el benjamí D i el benjamí F estan entre els tres primers classificats dels seus campionats i amb una diferència de menys de tres punts amb els respectius primers classificats.