+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

ciclisme

Els cadets del Club Cervera, llestos per a la competició OBJECTIU

Per cinquena temporada l’equip reuneix als ciclistes amb més projecció de diverses localitats de la província de Castelló

 

Els joves cadets de l’equip de Cervera del Maestre es van presentar per a la nova temporada. - MEDITERRÁNEO

MIGUEL MORA
09/02/2019

El darrer dissabte 2 de febrer va tindre lloc la presentació oficial de l’equip ciclista cadet Hiper Europa Infiniton-Cervera-Sumistock, integrat en el Club Ciclista Cervera del Maestre, el qual per cinquena temporada continua donant oportunitats per a que puguen competir joves ciclistes de tota la província.

Enguany l’equip té fins a 13 components. Així, d’una banda estan els veterans, els cadets de segon any: Marc Bassi Marzal (Alcalà de Xivert), Hugo Beser Lluch (Benicarló), Alberto Crespo Perarnau (Borriana), Roberto Merino Puyo (Vila-real), Joel Gascón Doménech (Sant Joan de Moró) i José Manuel Rejas Jiménez (la Vall d’Uixó).

Pel que fa als cadets de primer any, competiran els castellonencs Ángel Ibáñez Martínez, que debuta en competició, i Eric Cruz García i Aitor Fernández Mondéjar, procedents de l’EC Costa de Azahar, tal com l’alcorí Édgar Ahicart Pallarés. També s’incorporen els vallers Brais Cobos Blanco i Hugo Pla García, tots dos de l’EC de l’UC Vall d’Uixó, i Jordi Muñoz Sorica, de Santa Magdalena de Pulpis, que vé de l’EC Deportes Balaguer de Benicarló.

El director esportiu, Rubén Cervera, va anunciar que no correran en pista i que els objectius són la Vuelta al Bajo Aragón i la Vuelta al Besaya a Cantabria.