+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

MULTIESPORT

Els col·legis de Castelló promouen l’esport

Educació lliura diplomes a 35 centres provincials

 

El director general de l’Esport, Josep Miquel Moya, va lliurar els diplomes al representants dels centres. - MEDITERRÁNEO

M. M.
30/06/2018

El director general d’Esport, Josep Miquel Moya, va lliurar dilluns els diplomes de reconeixement als 35 centres educatius promotors de l’activitat física i l’esport de la província de Castelló.

L’acte, que va tindre lloc a l’IES Sos Baynat de Castelló, és un reconeixement de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport al treball fet pels centres escolars en la potenciació de l’esport base, l’educació en valors i hàbits de vida saludables, mitjançant els seus projectes esportius com a part del projecte educatiu de centre. S’ha lliurat a tots els centres un diploma acreditatiu de la seua tasca.

Cal recordar que hi ha 242 centres al territori valencià que han sigut reconeguts com a promotors de l’activitat física i l’esport, la qual cosa representa un augment del 35 % respecte als 179 del curs anterior. D’aquests 242 centres, 68 pertanyen a la província d’Alacant, 35 a la de Castelló i 139 a la de València, i 186 són públics i 56 concertats.

Així mateix, la Conselleria ha destinat a aquest programa 470.000 euros, la qual cosa suposa un increment del 88 % respecte a les ajudes de l’any passat, que era de 250.000 euros.