La Cantera Grogueta será protagonista demà, a les 12.00 hores, en la 15a Desfilada de Gossos Abandonats AUPA &Bioparc. Aquesta activitat està enmarcada dins de la iniciativa d’EndavantIgualtat, i els infantils groguets faran de models per un dia acompanyant els cans sense llar perquè puguen trobar una nova familia.

Els aficionats que siguen amants dels animals tenen una altra oportunitat per a demostar-ho. AUPA (Adopta Un Gos Abandonat) és una associació sense ànim de lucre dedicada a tindre cura dels gossos de les gosseres i a la gestió de les seues adopcions. El seu àmbit d’actuació es circunscriu a la zona nord de la provincia de València. Els interessats a adoptar un gos abandonat només han de posar-se en contacte amb AUPA al telèfon 638 376 586 o visitar la web www.adoptaunperroabandonado.es. AUPA i la Cantera Grogueta del Villarreal tenen una relació estreta. De fet, aquesta temporada tornen a estar lligats dins de la iniciativa EndavantIgualtat, en la qual els canterans groguets col·laboren amb centres especials per al seu desenvolupament personal.

El Departament de Psicologia i Metodologia del Villarreal CF aposta així per l’educació i el desenvolupament personal dels jugadors del futbol base amb un clar objectiu: ajudar els centres i compartir amb ells experiències. Eixe intercanvi de valors impulsa i afavoreix el creixement de totes dues parts.

Així que demà, a partir de les 12.00 hores, a l’entrada del Bioparc, molts gossos esperen trovar una casa.