Inseparables. Els jugadors de l’aleví A de la Cantera Grogueta Álvaro Alcaide, Daniel Sasha, Iker Martí i Marcos Aguilar han forjat una gran amistat. Tot i tindre només 11 anys, aquests quatre jugadors groguets porten ja quatre temporades compartint junts una passió: defensar els colors del Villarreal CF.

La vinculació entre els joves és màxima i, a més, molt duradora. Els borrianencs Marcos Aguilar i Álvaro Alcaide són cosins i, per si fora poc, van al mateix col·legi, mentre que el vila-realenc Daniel Sasha i el vilaveller Iker Martí es coneixen des del curs de psicomotricitat del Villarreal CF.

Des que els quatre van arribar al prebenjamí A en la temporada 2015-16, han compartit multitut de vivències tant dins com fora del terreny de joc. Entre els moments més destacats, els joves recorden la seua participació en la Villarreal Yellow Cup Miami, en la qual es van desplaçar fins Estats Units per a competir davant equips nordamericans: «Va ser un viatge espectacular. Una experiència única el poder viatjar a l’estranger i jugar davant equips d’allí. Ens va servir per aprendre, i a més, vam guanyar el torneig», rememora Álvaro Alcaide, capità de l’equip groguet.

Aquests prometedors jugadors del Submarí s’han convertit en la columna vertebral d’un equip il·lusionant, que juga bé al futbol i està aconseguint grans resultats.

companyerisme / Ara, donada la seua llarga trajectòria al club, a més, són jugadors importants al vestuari de l’aleví A, en el qual regna el bon ambient i el companyerisme: «L’ambient al vestuari és molt bo. Ens coneixem molt tots. Tot i que nosaltres quatre portem més temps, la majoria ja portem jugant junts des de fa diversos anys. La relació dels companys és perfecta. Som un grup molt unit. Fora del camp, també organitzem dinars i ens veiem de tant en tant».

Aquesta temporada els reptes no han fet més que començar per als xics de l’aleví A, que aquesta temporada participaran en la il·lusionant LaLiga Promises, i també en la seua versió internacional, que se celebrarà als Estats Units: «Tenim moltes ganes de jugar els dos tornejos. Hi ha molt de nivell i suposarà tot un desafiament», diu el capità groc, qui en el pla personal reconeix que «el capità ha d’estar per al que faça falta».

entre els millors / En la competició domèstica, l’aleví A està signant una temporada notable. Competeix en el sempre exigent grup de Superlliga Aleví de Segon any, on està situat en els llocs de privilegi de la classificació, amb una gran quantitat de gols a favor. A més, són un equip sòlid i segur en defensa. Hui l’equip groguet té un exigent test a domicili davant el Torre Levante, que tot i estar situat a la zona baixa de la classificació, afronta el partit amb confiança després d’aconseguir una contundent victòria al camp del Silla CF per 1-6.