L’equip júnior del Club Tenis Castellón es va proclamar el cap de setmana campió autonòmic de Segona divisió i va certificar així el seu ascens a Primera amb el títol regional per equips.

Després d’haver eliminat en quarts al Sporting CT de València i en semifinals al CD Saladar de Silla es va imposar a la final, disputada al CT Castellón, al CT El Collao per 4-3.

Va ser una eliminatòria marcada per l’igualtat entre tots dos equips i que no es va decidir fins els darrers moments, quan el punt de dobles masculí li va donar la victòria als locals.

Els punts individuals els van aconseguir Nico Ramírez davant Héctor Talens (6-2 i 6-0), Lledó Tena davant Irene Artigas (6-3 i 6-2) i Alba Ferreres davant Sandra Requena (6-0 i 6-2), mentre que Carles Arteche va cedir davant David Pla (4-6, 6-2 i 6-4) i Manu Sos davant Asier Civera (6-3 i 7-6).

Amb 3-2 favorable el dobles femení va ser per als valencianas al guanyar Artigas-Requenna a Tena-Ferreres (6-1 i 6-2), però en el dobles masculí Ramírez-Sos van fer un gran partit i van guanyar a Pla-Civera (6-3 i 6-4).

L’equip júnior aconsegueix així recuperar dos anys després la màxima categoria per a tornar a competir la propera temporada amb els millors equips.