UNA PEL·LÍCULA:

FAST & FURIOUS.

UN LLIBRE:

IT.

UN MENJAR:

ESPAGUETI.

UN VIATGE:

LAS VEGAS.

UN ARTISTA:

BAD BUNNY.

ANY I LLOC DE NAIXIMENT: 2003 (14 ANYS), CASTELLÓ.

ESTUDIS: FA SEGON D’ESO A L’IES VICENT CASTELL DOMÉNECH DE CASTELLÓ.

TRAJECTORIA: AQUESTA ES LA SEUA TERCERA TEMPORADA CONSECUTIVA AMB EL CD TONÍN. L’ANY PASSAT VA FORMAR PART DEL PLANTER DE L’INFANTIL A I ARA ÉS CADET DE PRIMER ANY.

Encara que juga al futbol des de ben menut, el castellonenc Daniel Margalit Peris no havia format part de cap club fins que es va incorporar al CD Tonín. Aquesta és ja la seua tercera temporada vestint els seus colors i ara defensa la porteria de l’equip cadet.

—Com vas donar el pas de formar part d’un equip federat?

—Sempre m’havia agradat jugar a futbol i volia dedicar-m’hi el temps lliure, però és un canvi important perquè has d’entrenar dur.

—Sempre has jugat de porter?

—Sí, des de xicotet. És una posició que sempre m’ha cridat l’atenció, veia que em tirava bé a pel baló i que aturava moltes pilotes, així que he seguit jugant de porter.

—Creus que els porters teniu més responsabilitat al camp?

—Sí, es nota molt, la gent es fixa més en les teues errades que en les dels altres, però cal aprendre a viure amb això per a seguir jugant.

—Què és que s’et dóna millor?

—Als penalts acostume a endevinar cap on van a tirar la pilota, encara que després és difícil d’aturar. També vaig bé en l’un contra un.

—Què tractes de millorar en els teus entrenaments?

—Vull guanyar velocitat en els meus reflexos i aprendre a traure d’una manera més ràpida, a més de millorar el joc amb els peus.

—Quant acostumes a entrenar?

—Tres dies a la setmana, i un d’ells és específic per a porters. En aquest tipus de sessions note molta millora, entrene més a fons i crec que està donant bons resultats.

—Quina valoració fas de la darrera temporada?

—Vam ser quints amb l’infantil B. Anàvem tercers però ens va passar factura la davallada al final.

—Com aneu enguany?

—Estem al lloc 12é però podem anar a més perquè ara treballem millor i lluitem més cada partit.

—A quin jugador admires?

—M’inspira molt Iker Casillas, és un exemple a seguir per la seua carrera i com ha sigut d’important al seu club i amb Espanya.