NOM DEL CLUB:

CLUB DEPORTIVO CASTELLÓN.

ANY DE FUNDACIÓ:

1922.

PRESIDENT:

VICENTE MONTESINOS.

TERRENY DE JOC:

CHENCHO I GAETÀ HUGUET.

EQUIPACIÓ:

BLANCA I NEGRA.

PRIMER EQUIP:

SEGONA B. GRUP III.

L’estadi Castalia va viure ahir una vesprada de somnis i il·lusions, en la qual el CD Castellón va retre homenatge al seu futur amb la presentació de tots els equips que formen la seua base.

Per segon any consecutiu els equips que gestiona la Fundació Albinegra es divideixen en dues estructures albinegres, el CD Castellón, amb 14 equips federats i una escoleta d’iniciació, i el CF Promesas Castalia, que en la seua segona temporada té 21 equips, tres més que l’any passat, inclós un femení de futbol-11.

En total el CD Castellón té dos juvenils, dos cadets, dos infantils, un femení de futbol-11 i un femení de futbol-8, dos alevins, dos benjamins, dos prebenjamins i l’escoleta, mentre que el CF Promesas Casalia està format per dos juvenils, tres cadets, tres infantils, un femení de futbol-11, cinc alevins, quatre benjamins i tres prebenjamins.

Tots ells van ser els grans protagonistes d’un acte en el qual van participar més de 700 jugadors i un centenar d’entrenadors. També hi van assistir el Joventut Almassora, el CD Castellón-Asorcas, i com a novetat, el Nou Bàsquet Femení Castelló i una representació del CF San Pedro, a més d’un bon nombre de jugadors del primer equip.

La presentació va començar amb la sessió fotogràfica dels equips i després es van lliurar diversos reconeixements a tots aquells vinculats a l’albinegrisme que han destacat els darrers mesos. A continuació van desfilar tots els equips sobre la gespa, formant les inicials del Pam Pam Orellut! La intervenció del president del CD Castellón i de la Fundació Albinegra, Vicente Montesinos, va tancar un acte que van rematar la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Castelló i els focs d’artifici.