La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ (DOGV) la convocatòria de les subvencions destinades a l’execució de projectes singulars, en l’àmbit de l’esport i l’activitat física, per a l’any 2018. Cal destacar que és la primera vegada que Esport convoca aquestes ajudes.

Aquestes ajudes tenen com a finalitat subvencionar l’execució en 2018 de projectes singulars que busquen, per mitjà de l’esport, resultats esportius, de representació, formatius o socials, amb la participació destacada d’esportistes i entitats de la Comunitat Valenciana. En aquest sentit, es destinaran 300.000 euros.

El termini per a presentar sol·licituds s’inicià el 18 d’octubre i és de 10 dies hàbils. Les sol·licituds s’efectuaran telemàticament, accedint a l’apartat de serveis en línia de la seu electrònica de la Generalitat, accessible per mitjà de https://sede.gva.es, i es buscarà en l’àrea d’ajudes, beques i subvencions el procediment corresponent a aquesta convocatòria, o bé s’accedirà a www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=19796.