La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ (DOGV) la convocatòria de les subvencions destinades a l’execució de projectes singulars, en l’àmbit de l’esport i l’activitat física, per a l’any 2019.

Aquestes ajudes tenen com a finalitat subvencionar l’execució, en 2019, de projectes singulars que busquen, a través de l’esport, resultats esportius, de representació, formatius o socials, amb la participació destacada d’esportistes i entitats de la Comunitat Valenciana. Per a fer-ho es destinaran 300.000 euros, dels quals 250.000 euros per als projectes de tipus A, amb la participació de persones físiques o jurídiques, i 50.000 euros per als projectes de tipus B, amb la participació d’esportistes i entitats.

El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació en el DOGV. Les sol·licituds es realitzaran telemàticament i, per a fer-ho, s’haurà d’accedir a l’apartat de serveis en línia de la seu electrònica de la Generalitat, accessible a través de https://sede.gva.es.