Hi ha un camí llarg per recórrer fins a jugar a la primera divisió d’alguna gran lliga, però des de la més tendra infància tots els jugadors somien amb aconseguir-ho. Per això sempre hi ha un punt des del qual començar el camí. En el cas del Villarreal és un bon gènesi on començar a inculcar la filosofia de bon tracte de la pilota i toc.

L’amor per la pilota és la premissa amb la qual parteixen els xicotets del Benjamí A i un dels seus entrenador, Vicente Masià, és un dels que inculca aquests valors. Masià no amaga la seua satisfacció amb els integrants de la seua Benjamí A: «Són xiquets molt educats i la veritat és que estem molt contents». A més, el tècnic groc, adverteix que «els xiquets estan cada vegada mostrant més nivell futbolístic».

GRAN PROTAGONISME // El Benjamí A disputa la Superlliga de València, en la qual competeixen el Valencia i Levante, equips punters en la competició. Per a Masià la progressió del seu Mini Submarí «està sent molt bona».

La clau de de la seua bona marxa, com sempre, s’assenta en les bones bases que defineixen al club. «Protagonistes amb la pilota, arriben a zones finals amb molta gent i amb el cuir controlat, a més, sempre surten des de porteria intentant controlar la pilota», va assegurar l’entrenador del Benjamí A groc.

Aquesta generació de la Cantera Grogueta és la primera a seguir la nova metodologia d’entrenament, ja que aquesta es va implantar quan gran part del Benjamí A militava en categoria Pre-Benjamí. «La veritat és que van demostrant que la metodologia va donant fruits, sempre estan preparats per al treball, et donen solucions i entre ells solucionen problemes. Es nota que el treball és bo», ha afirmat Vicente Masià satisfet.