Gaudeix de l’estiu sentin-te en la pell d’un autèntic jugador del Villarreal amb els Campus Pro del club groguet! El termini d’inscripció ja és obert per als tres torns, que tindran les mateixes seus de la darrera edició.

La primera edició del Campus tindrà lloc a Puigcerdà (Girona) del 28 de juny al 4 de juliol a les instal·lacions del Park Hotel. Del 5 a l’11 de juliol, Benicàssim serà la seu del segon Campus Pro del Villarreal, amb l’Hotel Intur Orange de la localitat castellonenca com a allotjament. Per acabar, el mateix Park Hotel de Puigcerdà allotjarà de nou el centenar de joves promeses que s’inscriguen al tercer i últim torn del Campus, del 12 al 18 de juliol.

El Campus Pro és una activitat esportiva dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 17 anys en la qual els menuts realitzen una estança setmanal interna a l’estiu amb companys arribats de tots els llocs del territori nacional i internacional.

Per només 595 euros, el Campus Pro inclou l’allotjament en pensió completa, cobertura mèdica, dues equipacions del Villarreal, trasllats en bus a la Ciutat Esportiva i a la seu sel·leccionada. Tot jugador podrà gaudir d’una estança a la residència de futbolistes, acompanyat d’entrenaments a la Ciutat Esportiva i amb visites a l’Estadi de la Ceràmica i Aquarama. Com a acomiadament, una inoblidable festa de clausura en la qual es lliuraran diplomes personalitzats.

Per a apuntar-te només has d’omplir el formulari a: https://campusytorneos.villarrealcf.es/es/campus-villarreal-cf/campus-pro/campus-pro#form-inscripcion.