La ciutat de Castelló va tancar la primera edició de la Supercopa Diputació d’Escacs per a categories infantils amb el torneig amb més participació d’enguany, fins a 53 xiquets i xiquetes, que han arribat als 77 en tot el circuit. Un inici molt prometedor, per la qual cosa l’objectiu per a l’any que ve es doblar la participació.

El circuit s’ha desenvolupat entre maig i juny amb cinc seus: Alcossebre, Orpesa, Benicàssim, Betxí i Castelló, i per a les categories sub-6, sub-8, sub-10, sub-12 i sub-14.

Pau Camarillas, David Teply i Arnau Estrela han estat entre els jugadors que han lluitat per la victòria en totes les seus del torneig, però en la partida clau a Castelló David va ser superat per Pau Camarillas, que va aconseguir el primer lloc en sub-10 federats.

revelacions / Marc Archilés, Xavier Mompel i Vicente Marín, amb 6, 7 i 8 anys, respectivament, han sigut les revelacions del circuit, especialment el primer d’ells, guanyador federat en la categoria sub-6. Els altres vencedors federats van ser Luis Fabian Tunaru (sub-12) i Arnau E. Estrela (sub-14).

Els participants van rebre la seua medalla i tomata de penjar d’Alcalà de Xivert com a obsequi. El lliurament de trofeus va tindre la presència del diputat d’Esports, Luis Martínez.

A més del torneig infantil, al Centre Cultural La Bohemia es va disputar un magistral, amb el Mestre Internacional Eric Sos i els Mestres Fide Pepe Roca i José Díaz Velandia.