Aquest darrer cap de setmana el Real Club Náutico de Castellón va organitzar la primera, i de segur que no serà la darrera, Regata Interclubs, en la qual van participar regatistes de la secció de vela lleugera del Real Club Náutico de València.

En aquesta competició esportiva van participar un total de 30 regatistes dividits en tres classes, Optimist B, Optimist C i les embarcacions dobles dels 420.

El dissabte va eixir un dia molt favorable per a la navegació, la qual cosa va permetre de fer fins a tres mànigues de totes les classes en competició.

En canvi, el diumenge, tal i com marcaven les previssions meteorològiques, va amanéixer un dia molt estrany amb vent molt inestable, tant pel que fa a la direcció com a la intensitat, el qual segons anava passant el matí va anar en augment fins arribar als 25 nucs.

Després d’aconseguir fer una mànega i amb la suma de les tres realitzades el dissabte, s’havien navegat un total de quatre, la qual cosa permetia un descart, és a dir, descontar-se la pitjor de les mànegues navegades.

Una vegada a terra es va procedir al lliurament de premis, on els castellonencs van copar el podi en les classes 420 i Optimist B, mentre que en Optimist C van dominar els de València.