El gol és la salsa del futbol. Un dels aspectes més importants d’aquest esport. Per això, el Villarreal CF, que aposta per una filosofía de joca alegre i netament ofensiva, treballa amb especial dedicació aquest aspecte del joc. Durant moltes temporades, els equips que formen el futbol base groguet s’han situat entre els més golejadors de totes les categories. Aquesta temporada 2019-20 no podía ser menys i són molts els conjunts groguets que destaquen per les seues xifres en aquest ámbit.

El primer d’ells és el juvenil A, que està realitzant una magnífica temporada i lidera la classificació del grup VII de Divisió d’Honor Juvenil. En l’apartat golejador també són el millor equip de la categoría, amb 52 gols a favor i amb una diferència de 8 gols respecte al segon, en aquest àmbit, que és el Valencia CF. Les aspiracions del juvenil groguet són més que altes després d’aquestes 19 jornades disputades. Els de Miguel Ángel Tena són un dels aspirants al títol de la present temporada.

En segon lloc, l’aleví B també destaca pel seu potent atac i lidera la taula de golejadors amb fins a 85 gols a favor. Una xifra d’escàndol tenint en compte que només s’han disputat 16 jornades, en les quals el conjunt del Villarreal CF ha demostrat la seua més que sobrada eficacia. A més, el rànquing de pitxitxis el lidera un jugador groguet, Alejandro Duque, amb 19 gols. A més, el podi dels màxims anotadors de la categoria el tanca un altre dels integrants de la #CanteraGrogueta, Mathias Adrian Birlodeanu, amb 15 gols.

Per últim, el prebenjamí B és l’equip més anotador de la seua lliga i de tota la base del Villarreal CF. El total del conjunt groguet és de 143 gols a favor en 13 jornades, una mitja de més de 10 dianes per partit. Impressionants xifres, tenint en compte que formen part d’una de les millors lligues prebenjamins de la provincia de Castelló. El jugador groguet Carlos García, amb 40 dianes, és el màxim golejador de la categoría.

més gols / Equips com el cadet B, l’infantil A o el benjamí A també acumulen impressionants nombres realitzadors i es situen en tots els casos entre els tres equips més prolífics dels seus respectius campionats domèstics.

En xiques, el Villarreal Femení infantil-cadet i el femení aleví ja han superat amb escreix el centenar de gols a favor. Després d’una impressionant primera etapa de les seues lligues, en les quals han quedat primeres, competeixen ara cara a cara només amb els millors equips dels seus campionats en la segona fase de la lliga Valenta. Tot i això, les jugadores groguetes continúen registrant excel·lents dades anotadores.

Cal destacar la situació d’un altre dels conjunts del futbol base groguet, l’infantil B, que tot i estar a la zona mitja de la classificació, és el segon equip més realitzador de la seua categoría amb 46 dianes. Una dada que ratifica la vocació ofensiva de l’equip del Submarí. La #CanteraGrogueta té molt de gol i els futurs Gerard Moreno, SamuChukwueze o Aixa Salvador ja comencen a donar les seues primeres passes de groc.