+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

futbol

‘FAN ZONE’ Presenten el nou Torneig 3x3 Groguet 2017-18

Els jugadors Bacca, Sansone i Marín, i Marcos Senna van gaudir ahir d’un divertit partit al costat de quatre xiquets del planter

 

Els jugadors del primer equip del Submarí van mostrar les seues habilitats als joves del planter. - MEDITERRÁNEO

Els quatre xiquets del planter s’ho van passar d’allò més bé jugant a futbol amb els seus ídols groguets. - MEDITERRÁNEO

R. D.
14/10/2017

Diversió i valors. La Ciutat Esportiva del Villarreal CF va acollir ahir la presentació del Torneig de Futbol 3x3 Groguet. Un campionat en què participaran, durant la present temporada, els equips prebenjamins i benjamins dels clubs convinguts amb el Submarí dins el projecte Endavant Futbol Provincial.

La presentació va comptar amb tres jugadors del primer equip: Carlos Bacca, Nicola Sansone i Adrián Marín, al costat del membre del Departament de Relacions Institucionals i exfutbolista del club, Marcos Senna, van acompanyar a quatre promeses de la Cantera Grogueta, que van gaudir d’un xicotet partit amb els seus ídols.

El Torneig de Futbol 3x3 Groguet transcorrerà al llarg de la present temporada 2017/18. La ‘Fan Zone’, instal·lada als voltants de l’Estadi de la Ceràmica, acollirà els dies de partit aquest vibrant campionat. La primera vegada que es dispute serà en els prolegòmens del partit del proper diumenge 22 d’octubre davant la UD Las Palmas.

El torneig, en què competiran més d’una trentena de conjunts, tindrà un exigent sistema de competició. Cada setmana, equips formats per joves estreles dels clubs provincials es mesuraran entre si per a classificar-se per a les finals.