Diversió i valors. La Ciutat Esportiva del Villarreal CF va acollir ahir la presentació del Torneig de Futbol 3x3 Groguet. Un campionat en què participaran, durant la present temporada, els equips prebenjamins i benjamins dels clubs convinguts amb el Submarí dins el projecte Endavant Futbol Provincial.

La presentació va comptar amb tres jugadors del primer equip: Carlos Bacca, Nicola Sansone i Adrián Marín, al costat del membre del Departament de Relacions Institucionals i exfutbolista del club, Marcos Senna, van acompanyar a quatre promeses de la Cantera Grogueta, que van gaudir d’un xicotet partit amb els seus ídols.

El Torneig de Futbol 3x3 Groguet transcorrerà al llarg de la present temporada 2017/18. La ‘Fan Zone’, instal·lada als voltants de l’Estadi de la Ceràmica, acollirà els dies de partit aquest vibrant campionat. La primera vegada que es dispute serà en els prolegòmens del partit del proper diumenge 22 d’octubre davant la UD Las Palmas.

El torneig, en què competiran més d’una trentena de conjunts, tindrà un exigent sistema de competició. Cada setmana, equips formats per joves estreles dels clubs provincials es mesuraran entre si per a classificar-se per a les finals.