Les xiques del femení B del Villarreal CF col·laboraran una temporada més amb la IV Marxa contra el Càncer Ciutat de Castelló - AECC en Marxa, impulsada per l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). La marxa recorrerà 3.700 metres de la ciutat de Castelló de la Plana i tindrà lloc el proper diumenge 9 de febrero.

L’eixida será a les 11.00 hores des de la plaça Major i finalitzarà en el mateix lloc d’inici. Com el mateix nom indica, es tracta d’una marxa, no d’una prova competitiva, per la qual cosa pot participar qualsevol persona, independentment de la seua edat o condició física, fins i tot acompanyada de la seua mascota.

doble acció / El segon equip femení del Villarreal CF porta diversos anys colaborant amb l’AECC, i en especial amb la Marxa contra el Càncer Ciutat de Castelló. La col·laboració gira al voltant d’una doble acció, així ho confirma Ángel del Castillo, entrenador del femení B: «La nostra col·laboració es basa en la venda de samarretes i polseres que ens facilita l’organització i el voluntariat durant la marxa. Anem tot l’equip a la cursa i ajudem a carregar menjar, donar aigua i tirar una ma als voluntaris de l’organització».

Les inscripciones per a participar en la marxa es poden realitzar fins hui a la planta d’Esports d’El Corte Inglés, a la nova seu d’AECC (Passeig Ribalta, 25, Castelló), a l’Hospital Provincial, a l’Hospital General, a l’Hospital Vithas, a la plaça Major de Castelló, Nados Castelló, Summa Fitness Castelló i al hall d’Humanitats de l’UJI. La inscripció té un preu de 6 euros, dona dret a una samarreta commemorativa que es lliurarà en el moment de l’inscripció, juntament amb el dorsal. L’Associació Espanyola Contra el Càncer, com entitat privada que més fons destina a projectes d’investigació oncológica, rebrà l’import íntegre de la recaptació de les inscripcions.

primer equip / Però les jugadores del femení B no són les úniques que han posat el seu granet de sorra per a promocionar aquesta Marxa contra el Càncer. Els jugadors del primer equip del Villarreal Andrés Fernández, Javi Ontiveros i Sofian Chakla, juntament amb les futbolistes del femení A Lara Mata, Laura Royo, Celia Fernández i Paula Campos, han volgut donar suport a la causa posant amb les samarretes i els cartells de la IV Marxa contra el Càncer Ciutat de Castelló -AECC en Marxa.

El vincle entre el femení B i la lluita contra el càncer és més que estret, per la qual cosa el jove equip groguet ha participat en més actes socials. Així ho corrobora el mateix del Castillo: «Ja hem anat a l’Hospital General de Castelló, ajudant a l’AECC, unflant globus i fent-nos fotos amb el llaç rosa. També vam col·laborar amb el centre de menors l’any passat i va ser molt interessant ja que ens van ensenyar com viuen i les instal·lacions que tenen». Uns actes que parlen molt bé de la forta consciència social que tenen les jugadores i el cos tècnic del femení B del Villarreal CF.