L’èxit en el futbol no es mesura només pels resultats, sinó que moltes vegades resideix en els valors que posa en pràctica l’equip per poder assolir els objectius establerts. Per això, l’entrenadora del Femení A del Villarreal CF, Sara Monforte, ha marcat la il·lusió, l’esforç i la companyonia com les línies mestres sobre les quals ha de créixer el Femení A aquesta temporada. «En el futbol és súper important el grup, Incidim molt en la cohesió. Creiem que és important que totes se senten partícips», assenyala.

Una fórmula reeixida de moment, ja que el Femení A, tot i la dificultat que alberga una categoria com és la Segona Divisió, encara no coneix la derrota. En cinc jornades, les ‘groguetes’ han collit quatre victòries i un empat, situant-se colíders a la taula classificatòria.

El conjunt dirigit per Sara Monforte apunta molt alt. Fins a huit cares noves completen un competitiu planter. «El club aquest any ha fet un pas endavant perquè ha apostat per nosaltres i ens ha donat molts més recursos. Per això, ara nosaltres hem de donar 10 passos endavant i donar el 200%», finalitza Monforte.